crioterapie azot lichid negi

 Crioterapia cu azot lichid în procesul de tratare a negilor

Pe cât de mici, pe atât de neplăcuți și incomozi sunt negii. Aceste mici excrescențe ale pielii pot provoca frustrare și disconfort social, iar în unele cazuri pot fi o sursă de îngrijorare medicală. Dacă te confrunți cu această problemă, sigur te-ai săturat de ei. Citește acest articol pentru a afla cum te pot ajuta să scapi de ei!

Crioterapia cu azot lichid

Crioterapia cu azot lichid este o metodă non-invazivă, rapidă și eficientă folosită în dermatologie pentru tratarea leziunilor cutanate benigne, premaligne și maligne, procedura permițând tratarea mai multor leziuni în cursul unei singure ședințe. Această tehnică se bazează pe aplicarea unei cantități mici de azot lichid pe zona vizată, o substanță cu o temperatură foarte scăzută, capabilă să distrugă țesuturile anormale de la suprafața pielii. 

Tratamentul se realizează în urma unui consult de specialitate în cabinetul meu, aflat la adresa Str. Studioului nr 13, Policlinica Buftea, Etaj 1.

Înghețarea negilor cu azot lichid

Negii (sau verucile) sunt excrescente mici, benigne, granuloase ale pielii, cauzate de infecția cu virusul uman Papilloma (HPV). Aceste leziuni pot apărea pe orice parte a corpului, inclusiv pe mâini, picioare, față și zona genitală. Pot fi eliminate timpuriu, folosind azot lichid pentru negi, împiedicând astfel înmulțirea acestora sau chiar transmiterea virusului către alte persoane. 

Cum Funcționează Înghețarea Negilor cu Azot Lichid?

Procedura de înghețare a negilor cu azot lichid este simplă, nedureroasă și nu necesită anestezie. Medicul dermatolog aplică azotul lichid direct pe negi folosind un aplicator special. Azotul lichid distruge celulele anormale prin înghețare, iar negii se usucă și cad în mod natural în decursul câtorva săptămâni de la tratament. În unele cazuri, poate fi necesară repetarea procedurii după o perioadă de timp.

Dacă aveți negi sau alte leziuni cutanate, vă așteptăm la cabinet pentru a discuta despre opțiunile de tratament disponibile și posibilitatea de a beneficia de crioterapie cu azot lichid. Puteți cere informații suplimentare la numărul de telefon 0723 924 783.